Robinson Djerba Bahiya

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 74 evaluări

8.7

Descriere hotel

Acest hotel este la Midoun.
Hotelul oferă 336 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Activitățile numeroase și diverse propuse la hotel garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, partide de golf și tir cu arcul. Datorită unor sporturi ca iahting și catamaran, unitatea de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice. Pentru timpul liber se propun un miniclub și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.